Untitled
04 apr 2014
week 122: 27 maart t/m 2 april

Op 27 maart zijn we ’s middags naar de winkel gewandeld. Op de terugweg zijn we bij het speeltuintje geweest, omdat Bas graag op de schommel wilde. Hij vond het weer erg fijn, ondanks dat hij 2 x van de schommel afgevallen was. 1 x Viel hij toen hij harder wilde en ik hem moest duwen en 1 x omdat hij jeuk had en 1 hand los liet om te krassen ;-).
Mark is op 28 maart ’s morgens bij Bas en Laura thuis gebleven toen ik naar de tandarts moest. Bas en Laura hebben allebei lief gespeeld. ’s Middags zijn we boodschappen gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, die vandaag weer zijn thuisgekomen van vakantie. We hebben foto’s gekeken van de zee (“heel veel water” zei Bas) en Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
Op 29 maart hebben Bas en Laura erg fijn samen op de grond gespeeld. Bas is voor de eerste keer ’s middags niet gaan slapen. We hadden hem wel in bed gelegd, maar hij moest na een paar minuten alweer naar de wc en wilde daarna niet meer terug naar bed. Het was erg zonnig. We zijn ’s middags naar de speeltuin gewandeld, waar Bas heel fijn geschommeld heeft. Hij is er wel weer een keer vanaf gevallen, maar hij wilde meteen weer op de schommel. Bas heeft Mark de pauwen en de haan laten zien en daarna heeft hij in de tuin gespeeld. Na het eten is in de tent gaan spelen die Mark voor hem gebouwd had van wat dekens en de kussens van de bank. Bas en Laura hebben samen in bad gespeeld en daarna is Bas lief gaan slapen.
Bas heeft op 30 maart heel fijn in de tent gespeeld, die ik voor hem gemaakt had. Na zijn middagdutje zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Het was lekker warm en we hebben fijn buiten gezeten. Later kwamen tante Monique en Esther ook. Bas en Esther hebben fijn gespeeld, op de skelter gereden en op de trampoline gesprongen.
Op 31 maart zijn we naar de bibliotheek geweest. Bas heeft gespeeld met de blokjes en over de banken heen en weer gekropen. Daarna hebben we nieuwe schoenen gekocht voor Bas. Tante Maartje en Eline kwamen bij de schoenwinkel binnen toen we daar waren. We zijn met zijn allen bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Bas en Eline hebben fijn gespeeld. s’ Avonds was Bas erg onrustig toen Mark hem naar bed bracht.
We zijn op 01 april naar de winkel gewandeld. Op de terugweg heeft Bas weer in het speeltuintje gespeeld. Ook heeft hij lekker in de zandbak gespeeld, de stoep mooi versierd met stoepkrijt en de visjes gevoerd, dat vindt hij erg leuk.
Op 02 april zijn we bij Dorine en Mats op bezoek geweest. Bas en Mats hebben fijn samen gespeeld op de trampoline en met de auto’s. ’s Middags hebben Bas en Laura in de tuin gespeeld. Ik had Laura op een deken neergelegd en zei dat ik speelgoed voor haar ging halen. Toen zei Bas: “Dat doet ik wel even”, hij rende naar binnen en kwam met zijn handen vol met alles wat hij uit de box had kunnen vissen weer naar buiten gerend.
Bas durft sinds een paar dagen ’s avonds niet meer te gaan slapen met zijn slaapkamerdeur dicht. Het duurt erg lang voordat hij eindelijk in slaap valt. Hij is soms erg overstuur en moeilijk te troosten. ’s Middags gaat hij wel gewoon slapen met zijn deur dicht. We moeten er ’s nachts vaak uit voor hem.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative